Moqui marbles

Moqui marbles – Šamanské kameny – Žijící kameny

Moqui Marbles mají naleziště pouze na jednom místě na světě, a to v Utahu v USA.
Kameny se používají při šamanských rituálech a mají velmi silnou energii. Kameny silně chrání proti temnotám a všemu zlému, přitahují štěstí a úspěch.
Moqui Marbles se dělí na “samce” a “samičky”, ženské kameny (hladší a kulatější) a mužské kameny (mají hrubší povrch a jejich tvar se podobá létajícímu talíři)
Poměrně velká část lidí, která měla možnost vzít moqui marbles do rukou, tvrdili, že pulzují. Kameny se drží sevřené v dlaních a to tak, že praváci drží v pravé ruce kámen opačného pohlaví (muž – ženský a žena – mužský) a druhý kámen držíme ve druhé ruce. Leváci obráceně. Ale není to dogma, je možné si vyzkoušet i obrácené držení kamenů, třeba účinky budou silnější.
Kameny mimo jiné harmonizují krevní tlak. Lidé s vyšším krevním tlakem mohou cítit mírné brnění v rukách a lidé s nízkým tlakem teplo, zhruba po 5 – 15 minutách, záleží na citlivosti a vnímavosti.
Pak ucítíme v dlaních velmi příjemné pulzování a chvění. Potom ucítíme z moqui teplo, které nám bude stoupat od dlaní až k ramenům a potom do celého těla. Člověk má pocit uklidnění, bezstarostnosti a mnohdy se chce spát.
Kameny obsahují železo, mangan, titan a paladium, tvrdost 7,4. Vydávají tolik energie, že jsou srovnatelné pouze s meteority.
Název Moqui pochází od indiánů a znamená věrný – milý.Často jsou tyto kameny označovány jako kameny zrození a většinou každá indiánská rodina má takový pár moqui doma.
Budeme-li je nosit a hladit – probudíme je k životu a ucítíme jejich teplo a vibrace ve svých dlaních. Mogui Marbles svou energií léčí a omlazují.
Kameny lze zakoupit i u nás, ve specializovaných prodejnách s minerály nebo v e shopech, v každém případě je asi lepší, když si je můžete “ohmatat”.

Táňa