Předpověď na středu

Předpověď na středu 19.9.2018

Sklizeň úrody a oslavy

Středa bude ve znamení příznivého zakončení všech rozpracovaných věcí. Dnes můžeme sklízet plody svojí práce a znalostí. Očekávat se dají ocenění, jak slovně, tak se vám může dostat nějakých darů, naturálií, peněz navíc. Může narůst majetek, snažení bude mít konečně výsledky, čeká nás prosperita, stabilita, naplnění, úspěch. Dnes se mohou naskytnout příležitosti, které se nebudou opakovat, je třeba je uchopit, ulovit, když to půjde. Z něčeho nebo někoho můžeme mít prospěch, odměnu. Pozor na posedlost při hledání blahobytu, vypočítavost a chamtivost a také na agresivitu – “urvat” něco a chodit přitom přes mrtvoly, to se nevyplácí.

Partnerství, vztahy: ve vztazích je dnes jistota, vztahy přinášejí zisky. Můžeme se dočkat příjemného překvapení, potěšujícího obratu ve vztahu. I v té největší lásce ale potřebujeme chvíli jen pro sebe – odpočinout si, zrelaxovat a měli bychom to dopřát i protějšku. U nových vztahů možnost potkat někoho po všech stránkách zajímavého, ale asi si ho budete muset “ulovit”.

Zdraví: oslabená pohyblivost a výkon fyzicky, svaly, vazy, kostra, klouby. Pomůže lehké cvičení nebo plavání, procházka.

Astrometeo: všude klidno, Měsíc je dorůstající.

Krásnou středu, přátelé 🙂

vaše Táňa 🙂

Děkuji za like webu, na úvodní straně vlevo dole 🙂