Předpověď na středu

Předpověď na středu 8.8.2018

Zadarmo ani kuře…

Dnes budeme plní energie, nezávislí, chytří. Ve společnosti našich blízkých dokážeme být otevření, bezstarostní a něžní, ale když se octneme ve společnosti lidí, které dobře neznáme, dokážeme být zdrženliví a opatrnější, což je v pořádku. Svá i cizí tajemství si dnes udržíme. S penězi se ve středu zachází opatrně, dají se dobře investovat. Neunikne nám ani jedna příležitost, jak získat nebo vydělat další a další peníze, aby k nám neustále proudily. Dnes, pokud do vás někdo investuje peníze nebo čas, musí mít dobře spočteno, že se mu to v budoucnu vyplatí, vrátí. Jakékoliv problémy dnes překonáme, hned se nevzdáme, jsme tvrdošíjní. Vyžadovat se bude odpovědnost a kdo je autoritou, musí motivovat druhé. Dnes se nesmíříme s ničím jiným než maximálním úspěchem, protože víme, že si zasloužíme to nejlepší a také pro to uděláme všechno. Nebudeme ale manipulovat druhé, nebudeme neústupní puntíčkáři nebo bezohlední surovci.

Partnerství, vztahy: city se prohlubují a roste fantazie. Jsme si oddaní a cítíme vzájemnou spřízněnost. Potřebujeme bezpečí a zázemí, možnost se o někoho opřít. U komplikovaných vztahů jasná vzájemná připoutanost a neschopnost ukončit nedobré, setrvávání v těžkých situacích.

Zdraví: oslabení energie v oblasti prsou, žaludku (slabší trávení) a lymfy. Nejezte těžká jídla, dostatečně pijte a alkohol nechte na jiné dny.

Astrometeo: všude klidno, Měsíc bude v sobotu v novoluní.

Krásnou středu, přátelé 🙂

vaše Táňa 🙂