Předpověď na čtvrtek

Předpověď na čtvrtek 11.1.2018

Uchop šanci

Dnešní sestava čísel má trochu moc jedniček, číslo dne má mistrovské energie. Co nás dnes čeká –  máme velké šance na zlepšení našich životních podmínek, zlepšení v práci, financích, lásce…zdraví…čemkoliv, na co stačíte pomyslet. Dnes mohou přijít nové příležitosti, prosperita, síla, využijeme svých talentů, uzdravíme se. Také se nám může dostat ocenění, pochvaly, uznání. Konečně v dlouhodobých projektech můžeme vidět výsledky. Důležité je dnes být praktičtí, umět si den zorganizovat a využívat příležitosti, návrhy, pozvání. Můžete mít šanci, nabídku, která se neopakuje…Také můžete podepsat výhodnou smlouvu. Pokud se domníváte, že jste příliš ve stresu a zahlceni prací a dalšími povinnostmi, platí rozděl a panuj. nebo se nestyďte požádat druhé o pomoc. Od toho příbuzné, rodinu a přátele máme. Na co dávat pozor: na přílišnou zištnost.

Partnerství, vztahy:  vztahy jsou trvalé a hodnotné. S protějškem máme společné cíle a názory, záměry. Vztah se může dnes ještě zlepšit. U těch, co jsou sami – dávejte pozor, dnes může přijít láska na první pohled, zamilování, vzplanutí…

Zdraví: oslabení energie v oblasti pohlavních a močových orgánů, konečníku. Nastávající maminky budou v těchto dnech velmi opatrné.

Astrometeo: všude je dnes klidno, Měsíc ubývá.

Krásný čtvrtek, přátelé 🙂

vaše Táňa 🙂