Předpověď na neděli

Předpověď na neděli

Jistoty

Dnešní čísla tvrdí, že tématem dne bude konzervativismus a chuť mít “to své jisté”, případně toho svého mít ještě víc a víc…Budeme hodně pragmatičtí a spolehliví a budeme to vyžadovat i od druhých, kromě toho také důvěryhodnost, dochvilnost. Nejdůležitější bude snaha dosáhnout něčeho trvalého, pevného, stabilního. A větší závislost na hmotných věcech, luxusu, smyslových požitcích – jídlo, pití, zábava…Z druhé strany na to všechno je třeba mít dost odvahy, která nebude chybět, zkušenosti. Ale při starání se o tyto věci – cíle – být dostatečně zabezpečený a umět si to také užít, nejen to hromadit, budeme klidní, budeme mít vše pod kontrolou a nebudeme s ničím spěchat, držet se osvědčených metod a vyšlapaných cestiček. Budeme požitkáři. Také si všechno dokážeme dobře spočítat, co se vyplatí a co ne…Pozor ale na přílišnou těžkopádnost, slabosti, tvrdohlavost, krutost s chozením přes mrtvoly a chuť urvat, co to půjde.

Partnerství: snaha být ve svazku v bezpečí, důraz se dnes klade na trvalost, spolehlivost, stálost. Máme pocit, že protějšek nás podrží, ať se děje, co se děje. Vztah je rovnoprávný. U těch, co jsou sami – dnes můžete potkat někoho, kdo vás hodně zaujme. Pozor na sklony k majetnictví a žárlivost.

Zdraví: oslabení energie v oblastech kyčlí, beder, spodní části páteře a stehen. Také játra nemusí pracovat na plný výkon.

Astrometeo: všude klidno, Měsíc bude zítra v novoluní.

Krásnou neděli, přátelé 🙂

vaše Táňa 🙂