Předpověď na úterý

Předpověď na úterý

Domácí krb

Dnešní sestava čísel je zvýšeně karmická. Co nás čeká a co bude nejdůležitější  – domácí krb a domov. Už ve starém Římě byla uctívána bohyně Vesta jako bohyně rodinného krbu, kolem kterého se soustřeďovala celá rodina a který nesměl vyhasnout. Kromě rodinného krbu ochraňovala také obec a stát…Rodina a její stabilita nám bude dnes hodně ležet na srdci, i to, aby bylo doma útulno. Dnes budeme činorodí (obzvlášť pak ženy), sebevědomí, vitální, energičtí. Víme, kdo jsme a kam jdeme. Dokážeme se vcítit do druhých, ale raději budeme prosazovat svoje názory a postoje. Bude nám vadit, když bude někdo odporovat. Jsme schopni se prosazovat, podnikat, být nezávislí na druhých. Organizovat a vést druhé půjde dnes poměrně lehce. Neradi budeme svěřovat pravomoci druhým, raději si vše, co půjde, uděláme sami. Dnes nás budou zvýšeně přitahovat záhady a tajemno.  Pokud budete potřebovat s něčím pomoci, oslovte spíše ženu.

Partnerství: pozor dnes na rodinné hádky a konflikty, mohou z nich vzniknout mnohem větší požáry, než si myslíte. S nikým nemanipulujte, nemějte snahu ovládat druhé, to platí i směrem k dětem. U nových setkání a seznamování dnes může jít jen o animální přitažlivost a o zevnějšek. Muži mohou potkat svou femme fatale…

Zdraví: oslabení energie v oblasti ledvin, močových cest a měchýře,  kůže, oblast beder a celkově cévy…Udělejte si čaj ze svízele nebo celíku zlatobýlu, prospějete uvedeným oblastem těla.

Astrometeo: geomagnetické pole Země i Slunce jsou klidné, Měsíc ubývá…

Krásné úterý, přátelé 🙂

vaše Táňa 🙂